Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När får man frid?


Inre kamp

Tusenårigt
krig, i mitt
inre jag

Riken har fallit
och stigit, till
makt
Ljus och mörker
har ersatts ömsom
Kärlek har skapats
och försvunnit,
med vinden

Allt krossat
inombords
har limmats
fast, likt en
levande mosaik
Bilder, av oss
i en färgrik
dans i mörkret

Vapenvila
och frid
har kantats
av kamp och
frustration

Tusenårigt
krig pågår
fortfarande
och kommer
pågå
i mitt inre

jag...





Fri vers av Seasons VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-15 20:10



Bookmark and Share


  Lidde
Livets ständiga kamp
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP