Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lagom är bäst?


Lagom

Ät inte
utöver
vad du
behöver

Sjunk inte
lägre, än
du har
råd med

Var varlig
med att
vara för
egoistisk

Jag antar
att lagom
är bäst
inom allt

Lagom, lagom
Var så perfekt
du kan, ät dina
grönsaker, var
hel och ren
Passa in,
var välanpassad

Var lagom...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-15 20:14



Bookmark and Share


  Lidde
Lagom är alltid bäst
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP