Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På knäna

Atmosfären glimmar
I din godhets sötma
Värmen sprids i skenet
av ditt ljus

Faller ned på marken
Genom skyns golv
Kärleken tar mig
till en annan plats

Tusen meteorer
runt mitt huvud
men inget kan skada
Pilar av eld
mot mitt hjärta
men din sköld
är höjd i detta nu

Alla mina lemmar mjuka
Flödet cirkulerar fritt
i energin av ditt ord
Varsam massage
av min kropp och själ

Din bön är i mig
När jag på knän faller
Längtan driver
att söka djupare
och djupare






Fri vers av Seasons VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-15 22:20



Bookmark and Share


  Lidde
Vackert!!
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP