Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förinta åtrån

 

  

Jag gödslar sandbankar

över dina trånande slemhinnor,

jag kväver den irritation till könsdrift

som du kallar för lusta.

 

 

Jag stryper din libido

med SSRI-tabletter och Stesolid

så att du slipper få känna

det äckliga begäret att älska igen.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-15 23:37



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Språket : kraftfullt, spännande och passionerat !
Innehållet: Tappa inte sugen ! Din passion är odödlig !
2019-12-16

  alicja lappalainen VIP
sublimering ?
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP