Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAB

klockan 3 på natten
var det dags för VAB
"pappa, är medicinen äcklig?" - "den är helt OK, oroa dig inte"
kramar och pussar med alvedon som komplement

VAB blir vård av far
vård av ömhet
smekningar på pannan
far har vabbat för lite

hur fan får man för sig en sommarnatt
att förklara för mycket om stjärnornas livscyklar
svarta hål
för en femåring
som om utbildning till gränsen för existentiell ångest
ska föreställa tröst

arbetsskadad i offentlig sektor
i allmänhetens tjänst
och vård av far har uteblivit
VAB är vård av far




Fri vers av jagedvin
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-16 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagedvin