Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidsresenären

jag är en tidsresenär
reser framåt i tiden
en timme om timmen
en dag om dagen
jag reser, alltså finns jag

jag är en tidsresenär
i tankarna åtminstone
på en slätt, då när staten inte fanns,
smeker vinden det långa gräset
som ömsint skickar vidare
tröst mot mina smalben

på denna slätt
med ett ansvar jag förstår
en hunger som drift
en buffelunge på vift
är
jag

en tidsresenär
reser framåt i tiden
bakåt i längtan
åt helvete med kulturen
åt sidled med inget

vad ansvarar jag för?




Fri vers av jagedvin
Läst 196 gånger
Publicerad 2020-05-18 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagedvin