Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DesemberTävling nr:2


Haiku

 

dunkelt i salen

Lucia skrider fram mot

fotoblixtars flash

 

(c)tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-16 12:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, här kommer verkligen ljuset fram i mörkret...fint...
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra