Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över tröskeln

 

 

när jag halkar ner

från drivan där jag står

 

famnen full av ingenting

hukande ensam

ropar efter

liv till varje pris

blixt rakt in

i ögonen

bländande

ändå osynlig jag

när mängder mänskor trängs

en gestalt framträder

ur dimmors slöjor

kransens törnen

runt hans huvud

hans smärtas blanka blick

blir kärleksrena tårar

svarar

skuffar undan uppgivenheten

längtans grodd slår rot

i orons inre jordmån




Fri vers av Per Rydberg
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-16 12:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin känsla för den som är troende
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg