Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snuva till jul

Nu märker man att julen snart är här
Näsan rinner och halsen som ett sandpapper
Familjen ska samlas,hur ska det gå
Hoppas att det går över och allt blir bra
Allting blir då en underbar helg
God mat och gemenskap med hela
älskade familjen




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-17 16:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att du snart känner dig bra så att du kan njuta av julhelgen!
2019-12-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Atji prosit! Inte kul till jul.
2019-12-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Förkylt aj aj
kroppen på svaj
bara att hoppas på
att den fort säger:
GOODBYE!
2019-12-17

  Öknens Ros VIP
Tråkigt, hoppas du blir frisk till jul.
2019-12-17

  ULJO
Tråkigt med förkylning till jul. Krya på dig vännen.
2019-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP