Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtekram

Jag vill ge tomten en kram
När han kommer fram
Älskar julkramar




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-18 14:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Att kramas är mysigt, både att ge och få.
2019-12-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, de är härliga!
2019-12-18

  ULJO
Fint uttryck. Kramar inte bara i jul, dessutom
2019-12-18

  Öknens Ros VIP
Kramar är fint.
2019-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP