Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man tittar riktigt noga

Jag viker världen runt mig

Kryper ihop och pillar in så att tårna
inte sticker utanför

Trottoarer och parker
Torg

Stilla

Stjärnklara nätter kan man
som i kväll se
det tunna ljusa spår
varje människa lämnar

En fartrand
En rispa
Ett minne




Fri vers av lundd
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-07-03 10:05



Bookmark and Share


  Emfre
Så vackert! Ger en bild som man lätt kan tänka sig men som jag iallafall aldrig har tänkt! Tack!
2006-07-11

    Skarhak
Denna dikt fastnade inom mig...
2006-07-11

  Helene Månsson
känner hur jag kryper in under täcket och stannar där...trots att det är sol ute. /Helene
2006-07-03

  * Ammi *
detta var en vacker dikt

"pillar in så att tårna inte sticker utanför"

en rispa ett minne, ja så är det nog i stjärnhimlen
2006-07-03

    Ängel i regnet
underbar dikt. mycket känsla fast så fåordigt förklarat
2006-07-03
  > Nästa text
< Föregående

lundd

Mina favoriter
memento mori