Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knaster


Staden somnar sällan helt

Kvar i luften hänger
dagens gärningar
dagens frågor

Ett lågfrekvent knaster
vi alla delar

Sätter örat mot marken

I bruset




Fri vers av lundd
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-08-02 22:43



Bookmark and Share


  stefan.g
Ja mycket talande om staden som aldrig sover. Människors oro och ro. Den får mig också att tänka på myller och det livfyllda livet. Bra skriven!
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

lundd

Mina favoriter
memento mori