Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utstirrad

Och pappret är lika tomt vitt nu som för en timme sen

Det finns trådar
diverse trassel och helt vanligt knas

Det finns ändar att börja nysta i
men pappret hånar fortfarande

I går kväll på samma plats

Två insekter
hängde ut på kökslampan
Tog det lugnt

Värmde sig
och glodde

Föraktfullt
Hungrigt

Har hört att
i länderna kring medelhavets sydöstra hörn
är omelett
den populäraste rätten

Det puttrar och fräser i grytorna
i hela regionen

Ägg knäcks i en rasande takt

Jag bryter mig själv
i mindre och mindre bitar

Dags

att sticka




Fri vers av lundd
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-08-03 19:20



Bookmark and Share


  Neal
Intressant !
2006-08-04

  stefan.g
Intressant, orden får liksom skjuts och sedan kommer en ny formulering. Gillar slutet.....
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

lundd

Mina favoriter
memento mori