Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker komma på


Jag sitter ner
står upp.

Vet inte hur jag ska börja eller hur jag ska sluta för den delen.
Jag konsumerar mig själv. Smaken av leda.

Andas
och kräks. Minnen och förhoppningar.

Vilja

Jag snubblar
och svär

Försöker komma på hur man växer rakt upp.
Tar sig genom sprickorna i asfalten.
Ut
i världens blodomlopp.

En sekund senare har någon ändrat spelreglerna.




Fri vers av lundd
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-08-03 00:41



Bookmark and Share


  Lola
Ha!
Det blir så knasigt ibland när man precis tror att man kommit på hur... och så har någon ändrat spelreglerna!
Skitfyndigt.
Tycker att man grips direkt av eftertanke och intresse... 'Jag sitter ner och står upp'...
...och att ta sig genom sprickorna i asfalten ut i världens blodomlopp är liksom vad det hela verkar gå ut på. Genialt beskrivet.
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

lundd

Mina favoriter
memento mori