Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramen omsluter så gott!

Hjärtat slår och känslan brinner

Önskar er alla frid och välmående

 

Julen inom bringar värmande sinne

Varma själar omfamnas i stearinljust varmt sken

 

Kramen omsluter så gott

Vackra minnen delas kärleksfullt och glatt

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-12-18

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-19 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kramar med omtanke och medmänsklighet. Vilken underbar julgåva.
2019-12-31

  Chawa VIP
Varmt, gott och mysigt!
2019-12-24

    ADI Nehlin
Så fint! God Jul!
2019-12-23

  lila fjäderblomman VIP
Varmt och fint!
2019-12-21

    Birgersdotter VIP
Fint skrivet.
2019-12-20

  Maiah VIP
Julig varm text, god jul
2019-12-20

  Maria Sundelin VIP
Kramar är härliga
2019-12-20

  ULJO
Fint
2019-12-19

  WyS VIP
Ja, ljus och julefrid önskas oss alla!
2019-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlek, värme och gemenskap, som vi alla behöver!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin