Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets kraft

Ljuset
öppnar
hjärtats
lås

Fördomar
och
negativitet
skingras

En ny dag
blir till

Kärleken
uppdagas

Allt ont
belyses
och
blir klart

Ljusets
kraft
är
oändligt
stark




Fri vers av Seasons VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-19 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP