Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska vi köpa glass



du är en liten idiot du
håll käften hur fan kan du säga så
men du är det
jag vet men har jag inte rätt
fan vilket tjat om att ha rätt eller inte, det handlar inte om att du har någon jävla rättighet att tycka synd om dig själv
jag gör inte det. jag är bara försiktig
skit i honom då och var försiktig ifred
jag som brukade kasta mig in huvudstupa
mmmh men aldrig på riktigt
jo. med patrik
håll käft om patrik. dessutom ljuger du
kanske
jo
okej
så nu då? ska du fortfarande ha honom som din aningslösa hund i ett koppel
men kärlek tar tid fattar du väl.
och vilja.
jag vill.
om han skulle säga Enda sättet vi kan vara är att du kommer hit, skulle du göra det då?
nej
just det
skulle du ge upp ditt liv och flytta till ett annat land, där de svär med cancer och där en nidbild kommer ner genom skorstenen, va? skulle du?
nej men jag är inte kär i honom heller
inte jag heller
så låt honom gå då
tror du inte kärlek tar tid
nej
jo
okej hur
det är som en liten, envis, jävlig blomma
som du har stängt in i en skokartong i en garderob och aldrig vattnar
jag vattnar. visst. jag träffar ju honom
okej
sluta säg fucking okej hela tiden
okej
håll käften
det är inte mig du är arg på
vad löjligt teatralisk du är. men säg något då. kom igen. jag skojade bara. förresten när blev du mitt samvete, min bifigur, min motröst i en dialog som bara finns till för att jag ska få cleara mitt huvud.
du har rätt. jag bryr mig för mycket. du får la fucka upp det då. som du brukar gilla att göra det. jag tyckte bara synd om honom.
gör inte det. han kommer ändå lämna mig och bli en skit i slutändan
det här börjar bli patetiskt
verkligen
ska vi köpa glass
nej
kom nu
okej
okej




Övriga genrer (Drama/Dialog) av mögel
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-20 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel