Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är därför jag är den sista du kommer ligga med


du är den bästa jag legat med
säger han
i sängen han betalade och jag swishade halva för
det är ett skämt vid det här laget
en av alla skrönor som bildar vår jargong
använt så ofta att vi glömt var det kommer från från början
jag är den sista du kommer ligga med
skrattar jag
biter honom mjukt i armen
snusar honom vid tinningen
snurrar ringen ännu ett varv
runt runt
den har börjat kännas som en egen
kroppsdel




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-24 07:55



Bookmark and Share


    J.Onah
Underbar!
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

mögel