Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

redigeringsprocessen


det är så att man
kan bli galen av det
jag är instängd med
mina ord som hotfullt
stirrar tillbaka på mig från den
kritvita sidan




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-28 12:09



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Rimma på ord i dikter, så kanske det rimordet gör så att det lossnar.
kritvita...slita...sliter sönder papperet
Sida...Lida
instängd...regn...inlåst i ett solarium
medan det regnar
ord ute.
2022-03-29

    Sefarge VIP
För mycket journalistik
och för lite fantasi?


2022-03-28
  > Nästa text
< Föregående

mögel