Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan kalla det mesta för erlebte rede och komma undan med de


knäckprosa / steam of consciosness



De första meningarna är aldrig bra så dom rensar vi bort
vi börjar om
gunnar ekelöf sent på jorden började vi också om
det är det här som kallas flödeskrivning
miljöasholery med ord när inget egentligen är menat att
komma ut
men varför satte jag mig ner och skrev alls då

fonten på poeter gör mig lugn om att
mina texter hamnar i sina rätta kläder
man läser inte georgia som andra fonter
georgia är kortprosans älskare

jag funderar på knäckprosa
hur gott det låter
hur ordet knäck är onomato
poetiskt
och hur jag sa till min lärare att
någon poet, vem det nu var jag förväntades ha läst,
att han tycker om enterknappen

som om det var något dåligt?
jag styckar mina texter
fryser dem och lägger dem på slaktbordet
bankar med slägga
de flyger all världens väg
bankar är förresten också
onomatopoetiskt




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-26 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel