Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017 och dess känsloanarkistiska defaultläge


zzZzzz


jag känner hans blick i
nacken
han makar sig närmare
hans håriga bröst mot min bara
rygg
hans klibbiga
barnsliga
ord i luften, dess krav på
gensvar;
ett rop
en längtan
en bön
om bekräftelse
att han har förstått världen rätt
att det här blir sista gången vi
knullar och
börjar
älska

jag
vänder ner kinden

låtsas
sova





Fri vers av mögel
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-25 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel