Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en kommer hem efter sena pass finns inte mycket annat kvar att göra en att ta en dusch, fylla en kopp, packa en pippa och skriva något kort. 5-7-5 7-7


Kvällspass Tanka

Pipröken bolmar
fyller rummet för kvällen
trots öppet fönster.

Sedan du kom tillbaka
glöder hjärtat orangerött.




Bunden vers (Tanka) av Marcus B
Läst 175 gånger
Publicerad 2019-12-21 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B