Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Både konsten och situationen.

Jag bär mig själv till the top.
Jag ligger i ett paraply mot solen.
Väl skyddad.
Jag är bara ett barn.
Men jag växer, och blir stor.
Får byta ut paraplyet.
Nu går jag i solen, med ett paraply, som på 1700-talet, eller om det är tidigt nittonhundratal?
Jag ser det framför mig. Både konsten och situationen.




Bunden vers av Mim
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-12-21 04:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim