Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet vad dem gjort mig.

Punktat alla mina texter.
Som ett sorts statement.

Jag är skyskrappan, med alla pyntningar under julen, men vilken härlig dag!

Punktat mig själv ibland. Ibland finns det inte så mycket mer att säga, eller skriva om.
Jag är likt en ballong.
Den ballong som smäller,
för att någon antingen med vilje eller ej,punkterat den.




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-21 04:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim