Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något ung dikt med fräsch fräschör.

1.Impulskontroll.
Utkast.
Släng manuset i papperskorgen.

Pynta papperskorgen med blommor.
Lek att det är Jul.

2.Lekatt.
En katt.

3. Önskar så...
att en bok blev skriven, exakt när boken lästes...
Men det är en omöjlighet...
Suck!

4. Omjölhet.
Ohanterbar.

Vilket hantverk?!




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-21 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim