Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salsa



återupplivar
våra salsakunskaper
we've gotta feeling




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-21 21:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes nice! :)
2020-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att befinna sig på livets dansbana.
2019-12-24

  Blomma-Stjärna VIP
go for it!
2019-12-21
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP