Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You didn`t know.

From small to big.
A Collage, you think it is.
Pictures in every form.
But it is a mirror...
Just...
you didn`t know.




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger
Publicerad 2019-12-22 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim