Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Väntan tills
året är över

väntan tills
allting vänder

väntan tills
jag slutar tänka
i samma banor

väntan tills
det nya året

väntan tills
en ny sorts

framtid.




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-22 17:50



Bookmark and Share


    C Lupa
Sluta vänta och ta tag i det du vill förändra, men jag vet - det är assvårt!
Tankeverksamheten sätts igång av dina ord. Bra jobbat (applåd)
2019-12-29

  ULJO
Alltid samma visa. Alltid samma löften. Alltid samma återfall .
2019-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I