Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag måste vara djup

är man djup så är man
ytligt tal tilltalar mig inte
jag måste vila i min själ
annars dras jag med i något
som inte alls är bra för hälsan...

Jag är djup
psykolog

Fatta det!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-24 22:33



Bookmark and Share


  Niliboy
Inte lika djup som Fadern å sonen, de hjälper om du vil vara sann!
2019-12-25

    Askanden
det där är lurigt

jag har haft stunder av "djup" som jag i efterhand förstod var yta.

samtidigt har jag förstått djupet i det som uppfattades som banalt alldagligt.


2019-12-25
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP