Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdlagen

Allt faller
Sakta, sakta
Som snön
en
decembermorgon

Planer många
men inget
momentum
upp
bara ned

Ropar förgäves
efter hjälp
men allt
går sin gång
som ett tåg
utan destination

Lost och förvirrad
utan karta och kompass
Bara livets gåtor
Funderingar och oro

Allt bara faller...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-25 14:51



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vacker dikt med tyngd och fin komposition
2019-12-25

  Koloristen
Jesus helar och upprättar.
2019-12-25

  Blåmes
Låter som en besvärlig situation
2019-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP