Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i obekväma vatten

Vattnet når mig till knäna
Jag kan inte ens böja mig
till bön

Ändå vet jag:
Detta skall passera
Ut kommer jag
starkare än förut

Att kunna vila
i obekväma vatten
är en konst




Fri vers av Seasons VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-25 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP