Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL HAVET - tanka

Högvatten i sjön

kapade förtöjningar

av stormens vindar

halvdränkta båtar längtar

saltstänk solvarma klippor




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-12-26 17:52



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fin tanka, jag älskar havet.
2020-01-03

  Anya VIP
Jaa nog längtar man till sommaren alltid. Fint fångat av dig.
2019-12-29

  Cikoria Blå VIP
Bra tanka!
(Autocorrect tyckte det skulle stå tänka.)
2019-12-29

  Cikoria Blå VIP
Bra tänka!
2019-12-29

  Niliboy
Havet ja, se hur det rullar!
2019-12-27

  ULJO
Sommar sommar
2019-12-27

  Öknens Ros VIP
Får mig att tänka på sommar.
2019-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP