Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund av närvaro

Gyllene minuter
Känns som timmar
Vill sugas in
i din närvaro
En virvelvind
drar mig
intill dig

Från fjärran
land
har jag flytt undan
dig
Varje tår borde varit
ett skratt
Varje tvivel
ett leende i hjärtat
Ty du är här hela tiden


Flyger ovan jord
Fastän problem
kvarstår
En insikt starkare
Idag, vet jag
att jag klarar allt
Du finns vid min sida

Jag framkallar
dig i varje stund
Du kikar in
i mitt innersta
Kanske saknar
vi varann lika mycket





Fri vers av Seasons VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-26 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP