Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berätta din saga

Berätta,
berätta
din
historia

Vem bröt
dina vingar,
vem läkte
dem åter?

Vem nuddade
din kind,
vem sårade
din själ?

Strandad,
seglandes
gåendes...

Är du också
på flykt
undan
dig själv?

Berätta,
berätta
om dina
ärr
om dina
visdomar

Berätta
vem
du
är

Sluta
aldrig




Fri vers av Seasons VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-12-26 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP