Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

Många år
sedan sist nu
Jag ältar inte
fast du finns
i mitt hjärta
fortfarande
Vi korsar inte
väg längre
men du har lämnat
ett spår
jag kan följa...

Jag är trött
på vägen
och ännu
är det långt
kvar
men en glimt
av dig
är allt
jag behöver...

Jag ersätter
dig med
kärleken
själv
att lära av
att omfamnas
av
Du återspeglade
något större
än vad jag
någonsin
förstod...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-27 16:27



Bookmark and Share


  Lidde
Vackert!
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP