Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ta ditt pick och pack!

1.Inte ta ditt pick och pack....
Ta ditt Pick och fin!

2.Ett pack.
Att pracka på.
Gör det då!

3. Piraten är Arrrrgh!




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger
Publicerad 2019-12-27 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim