Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min morbror. Kåkfararen

Ännu andas du
Även om det känns som att du mer kippar efter andan
Du har magrat och blicken är trasig
Ditt inre liksom skriker
Ångesten är på kroniskt besök
Lämnar inte din sida

Du släpar med dig Döden i dina hasor
Sliter ut det sista du känner du har att ge
Och det vi känner går hand i hand
Med den förbannade maktlösheten
Ett varför?
Är det vi aldrig får svar på
Bara den eviga kampen om ett värdigt liv
Ett liv i lugn och ro
Det som aldrig verkar infinna sig
Kåklivet är den enda tiden
Då vi känt att du varit i säkra händer
Hur hemskt det än låter
Ute i verkligheten slåss vi
För att hålla Döden i schack
Så att den önskan vi har ska få en chans
Ett lugn och ro den tid du har kvar
Kärleken
Den har alltid
Och kommer alltid att vara
Gränslös




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-28 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish