Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utsattheten


BYFÅNEN!

Utefter bygatan vandrade fånen
med alltför stor näsa, prickig hy
mumlandes över byborna, dessa
gjorde fingret mot fånen, barnen
viskade till varandra; det är synd
om fånen, han har inget ont gjort.

I mindre sammanhang, desto mer
problem för de svagaste...




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-12-29 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje