Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din mans nyårslöfte


han skall fortsatt älska dig, men växa än mer
i fördjupad kärlek inför Dig som gudinna

han skall visa sin kärlek, än mer,
gällande allt samt innerligt

han skall fortsätta göra allt för dig
men nu göra ännu mer

han skall hylla, vördna, älska, respektera, Dig
fullkomligt samt totalt än mer än tidigare

han skall låta dig göra vad du vill, vara hur du vill
önska vad du vill, kräva vad du vill























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-12-29 22:45



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Byter gärna ut ”skall”
mot ”fri att”...
men din andemening är tydlig o klar:)

Tack!
2020-10-11

  Gunnar Hilén VIP
Ja...eller en självförnedrande fjant !
2019-12-30

  Öknens Ros VIP
Ett nyårslöfte som kräver sin man.
2019-12-30

    Askanden
din poesis gudinnor är något snällare än Kali i alla fall. hon äter karlstackarna!
2019-12-29
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP