Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga skrupler kvar



Jag har tagit ett nytt steg i vuxenlivet.
Har lagt stimulantia på hyllan.
Mår som en prins.
Tillåter mig
att älska alla.

Jag vet nu
att jag är en stannfågel.
Då kan jag röra mig obehindrat.

Jag har levt mig fram
till viljan att leva.

Jag flög genom berg och eld;
idag kan jag tycka det var en baggis
att överleva självmorden, samvetskrigen,
minnesförlusterna, ångesten.

Jag blir 64.
Jag är på gång.
Vill.

Det är så jävla lätt.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-30 15:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Och när jag läst en gång till insåg jag att det var tvärt om.
2019-12-30

  kerstin skriver VIP
haha - ja, visst är det så jävla lätt :)
2019-12-30

    Lena Staaf VIP
Omprövningarnas tid. Nya tryggare steg.
2019-12-30

  Öknens Ros VIP
Positivt inför det nya året.
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP