Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålande

Du kommer
i ny skrud
I nya tankar
Hela du
skiner

Ur ditt hjärtas
smyckeskrin
har du klätt
dig i guld
och strålande
diamanter

Ditt liv
doftar
hopp
Det sprider
sig en väldoft
för många

Ur det mörka
har du stridit
Dina sår glimrar
ännu
eld och aska
tårar och besvikelse

I ny skrud
I nya tankar
Kommer du nu
Stolt och strålande

Se aldrig tillbaka...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-30 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP