Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex dikter från Brainstorming Dessert och framåt.

1.Brainstorming dessert.
Jag tänker,när jag äter dessert.
(På?)

Men vad tänker desserten, när den blir uppäten?
Ingenting, vill jag lova.
Men Om.


2.Men Om.
Venom!

3.Jag är pigg nu.
Det vet min sambo.
Trots att det är han, som sover vid denna tidpunkt.

Relativitetsteori.
Vinkelitets-teori.

4.I den fuktigaste öken, som jag dricker ur denna kopp...
(Inget julklappsrim, snälla hjärna...)
Läppjar jag den klaraste öknen i färg (Måla Färg/Akvarellfärg, Jämnfärg)
Och den med minst koffein i.
Jag läppjar en skönhet så stor.

5.Jämnfärg/Jämnmod.
Jämnfärg-Jämnmod.

6.Människan regerar.
Sporten dominerar.

Människan reagerar.
Sporten dominerar.
...




Bunden vers av Mim
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-31 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim