Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT SMAKA DIG

 

Om denna dag

vore vår

 

den allra sista

detta år

 

skulle rosor 

blomma på kind

 

huden smekas

av kyssande vind

 

röda läppar

gå kärlekens stig

 

känna lusten

att smaka dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-12-31 17:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En varm och innerlig dikt...underbart...
2020-01-18

  Fulbergarn
Snyggt rimmat och bra skaldat och sista versen är bara så... underbar!
2020-01-01

    Lena Staaf VIP
Härligt sinnligt, vacker kärlekspoesi!
2020-01-01

  Stanley Rydell
Sinnligt och sinnrikt ”om” med smak av ”ATT”
2020-01-01

  Rise Little One
En ljuvlig text som förgyller livet.
2020-01-01

  Valter Örn VIP
Alla kärlekens yttringar kommer från "känna lusten att smaka dig".
Så fint diktat !

2020-01-01

  Cikoria Blå VIP
Rart och fint.
Jag gillar att lite äldre människor skriver om lust..

2020-01-01

    ej medlem längre
Du är fantastisk på att skriva om intimiteter och det innerligt nära på ett sätt som ger sitt till kropp, hjärta och själ. Vackert så.
2020-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vacker kärlekspoesi!
2020-01-01

  Niliboy
Kärleken diktar man gärna om, ja den finns ju fint i Bibeln också! Vackert skaldat!
2020-01-01

  Blomma-Stjärna VIP
kärlek och erotisk saknad
- mycket vackert!
2019-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP