Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2020

ett vackert tal
talar till min skrämda katt
snart är det över

lovar mig själv
en haiku om dagen
min nya dagbok

40 minuter
av det nya året
poesisidan

älskar ett nytt år
ett oskrivet blad
allt är möjligt




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-01 01:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2020-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Det skall bli spännande och intressant att se vad det nya året för med sig.

"Allt är möjligt"
Underbar formulering.

2020-01-01
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP