Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker mig på en limerick. Jag vet inte om det är en sådan en konstens regler. Ge gärna feedback om någon är felaktigt och behöver ändra,


Limerickförsök

 

Man börjar bli gammal och grå

i knoppen har allt gått i stå

inte minns jag mycket

mister allt i stycket

alla ord förvinner i det blå




Bunden vers (Limerick) av StinaJ VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-05 09:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra limerick...den visar verkligen hur det kan kännas...
2020-01-18

  Lars Hedlin
Bra skapat! :)
2020-01-12

    Lena Söderkvist VIP
Fint försök. Berör snarare än roar, men varför inte.
2020-01-09

  ULJO
Bra där.
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP