Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2020

 

2020 tick tack

Tomedagstrumpetarna trivs ty

Tsaren Trump twittrar till Teheran

Tele2 tjatar om trojan

Terroristen tankar teslan

Taxi? Tack, tror jag tar tuben till Thorildsplan

Tinder? Tja, Tove tejtar en taliban

2020 tick tack, torsk på tjack

Tips: tredje tvärldskriget tstartar i Tensta tamejfan

 

2020 sick sack 

Skatan sjunger som sirenljud i Saustralien

Sossarna skäms, sjukhusen stängs, situation sakut

I Sörentorp syns inte en enda snut

I Stövelsborg sänker de skatt som saldrig sförut

Solnaborna spolar städhjälp (det stavas strut)

I Söderhallarna säljer subban Sara subutex substitut

2020 sick sack stackars

Simon smiter sfrån Sabbatsberg, den sjuka sagan är slut

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-05 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP