Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänka för mycket.

Nu är jag sådan där igen.
Hur ska jag bryta mitt kaffebruk?
Tänk om det aldrig händer?
Tänk om jag tänker för mycket?




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-01-06 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim