Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting skapat, jag skapat.

Provided by, är den serie som är jag.
Det serienummer...
Allt som jag gjort och som är jag.
Jag på utställning.
Min egen, som i en monter.




Bunden vers av Mim
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-06 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim