Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MER


Jag tänkte att
jag ville
så mycket, mycket mer
mer jag
mer livet
mer omkring mig

Jag tänkte att
jag ville
ta in och finnas mer
sjöljas utav livet
höra mer musik
läsa flera ord

Jag tänkte att
jag ville
se mer av världar
flyga högre
gräva djupare
lyckas mer för andra

Jag tänkte att
jag ville
promenera mera
skapa mera
slutföra mera

Jag tänkte att
jag ville
ge en smula av mitt jag
en skärva av all svarthet,
all glädje, smärta

Skal och stenar
Grodd och frön
jag ville så mycket, mycket mer







Fri vers av Sara Raimosson
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-06 16:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Väldigt fint, igenkänning!
2020-01-08

    Lars J
Så vackert skrivet, bra!
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson