Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbiten som fattas ....

Du går
Från trygghet
Till trygghet

Jag går
Från öppen famn
Till famn

Du med
Stabil grund
Att stå på

Jag balanserar
På gungfly

Din framtid
Utstakad

Jag lever
Dag för dag

Du behöver
Mer av mig

Jag behöver
Mer av dig

Men låter ödet
Någonsin

Våra vägar
Att korsas




Fri vers av Virvelvind
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-08 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind